Spring til indhold
Luk

Pendlercykler

Bycykler i Odense

Rundt i byen kan du finde 120 bycykler, som frit kan benyttes af alle og det er helt gratis.

Du kan nemlig låne cyklen i op til 24 timer – alene ved hjælp af din mobiltelefon, og du skal ikke registrere dig nogen steder.

Send blot en SMS med standerens ID-nummer til 1944 og cyklen låses op og er klar til brug. Du kan låne op til 2 cykler pr. mobilnummer pr. udlån.

Du kan stille cyklen fra dig i hvilken som helst bycykelstation. Du parkerer cyklen i en ledig stander, der lyser grønt. Når standeren lyser rødt, er cyklen automatisk låst. Du modtager en SMS som kvittering på indlevering af cyklen til din mobiltelefon.

Få overblik over hvor du kan låne en bycykel.

Cykler til pendlerne

Pendlere til Odense kan bruge byens pendlercykler, som de kan transportere sig på fra stationen til job, mellem møder eller hjem.
Pendlere kan i forvejen reservere en cykel over internettet fra én uge og op til tre måneder ad gangen, og når de kommer frem, frigives cyklen ved hjælp af en sms. Pendleren lejer den samme cykel og det samme stativ i hele perioden. Pendlercyklerne er magen til bycyklerne – dog har pendlercyklerne 7 gear, mens bycyklerne er med 3 gear.

Pendlercyklerne står ved Odense Banegård Center og tre lokalstationer langs togbanen til Svendborg:

Hjallese Station,
Fruens Bøge Station
Odense Sygehus Station 

Sådan virker pendlercyklen

Tilmeld dig på www.cibi.dk. Du skal vælge, hvilken lokation du vil benytte cyklen fra og for hvor lang en periode (1 uge, 1 måned eller 3 måneder)
Når du ankommer til den valgte lokalitet, sender du en sms, og din cykel frigives
I løbet af dagen kan din cykel låses med egen lås, men cyklen skal afleveres i samme stativ, når du leverer den tilbage. Når du afleverer cyklen, modtager du en sms som bekræftelse på, at cyklen er afleveret
Det koster 50 kr. om ugen, 100 kr. om måneden eller 250 kr. for 3 måneder at leje pendlercyklerne

By- og pendlercykelsystemet er udviklet af AFA JCDecaux a/s i samarbejde med Odense Kommune som et led i en større aftale om udstyr til byen som f.eks. byens nye læskærme. AFA JCDecaux står også for drift og vedligeholdelse af cyklerne. På den måde kan brugerne være sikre på, at cyklen altid er der, og den ikke er flad eller ødelagt.