Spring til indhold
Luk

Cykelven - bliv cool med din cykel


Cykelvenner og masser af gadgets – lige i lommen.

Med app’en Cykelven kan du optjene penge og diamanter ved at tage cyklen, når du skal i skole, i fritiden og når du skal hænge ud med vennerne. For hver cykeltur får du mønter og diamanter, som du kan bruge til at opgradere dit udstyr, blive hurtigere og tjene endnu mere - og selvfølgelig generelt blive lidt mere cool for hver cykeltur.

Der er selvfølgelig også en konkurrence eller to i sigte, når du bliver cool med Cykelven. Udover, at du kan vinde en ny cykel og gavekort til juice og bioture, så kan hele klassen også arbejde sammen og vinde en tur i biografen. Så lok jeres forældre, venner og lærere til at cykle mere sammen med jer og øg chancerne for at vinde.

Vi er ude på alle skoler i Odense og præsentere app’en for alle skolens 4. – 7. klasser. Måske har vi allerede været på din skole, hvis ikke - så kig efter os.

Hent app’en i App Store eller Google Play.

Konkurrencen kørte fra 18. april til 20. juni. vi har udtrukket vindere d.15. maj og 19. juni – vinderne er offentliggjort nedenfor. Vinderne får direkte besked.

Vi har trukket lod om følgende d. 15. maj:

  • 1 gavekort til cykel efter eget valg a 5000,-
  • 10 gavekort til biografen á 300,-
  • 10 gavekort til Joe & the juice á 200,- 

Mandag d. 19, juni har vi trukket lod om følgende:

  • 3 gavekort til en cykel efter eget valg á 5000,-
  • 10 gavekort til biografen á 300,-
  • 10 gavekort til Joe & the juice á 200,- 

15 klasser har haft mulighed for at vinde en tur i biografen – 5 vinderklasser er udtrukket d. 15. maj og 10 vindere d. 19. juni.

Vindere i cykelven i perioden september - november 2016.
Vindere i cykelven i foråret 2017

Konkurrencebetingelser

Man deltager i konkurrence ved at downloade app’en Cykelven og oprette en profil, samt scanne klassens QR-kode. Der er både en individuel lodtrækning og en klasseudtrækning.
Alle konkurrencevindere kontaktes personligt via deres klasse og skole.

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være Cyklisternes By, der fastlægger fortolkningen. Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter.
Cyklisternes By forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og skole på vinderne på www.cyklisternesby.dk samt evt. i andre medier, som Cyklisternes By benytter. 
Deltager accepterer ved deltagelse i en konkurrence hos Cyklisternes By ovennævnte konkurrencebetingelser. 

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer man ligeledes at Cyklisternes By må benytte de afgivne oplysninger. Disse oplysninger videregives ikke til 3. part.