Spring til indhold
Luk

Aktiviteter

Der foregår mange forskellige aktiviteter i Odense Street House. Ud over at det er en skatehal, som holder åbent for alle, der har lyst til at dyrke streetsport, er det ligeledes muligt at gå til en række forskellige ungdomsskole hold i hallen (i perioden september-april).

Desuden indgår Odense Street House samarbejde med diverse folkeskoler og ungdomsuddannelser, hvor det er muligt for skolerne at lægge nogle af deres timer i hallen, så eleverne fx kan tage parkour eller skate som valgfag i idræt.

Ydermere afholder Odense Street House en række specialarrangementer som fx Skatehallens Fødselsdag med skatekonkurrencer, BMX Jam, Løbehjuls Jam. Samtidig er Odense Street House at finde på f.eks. Havnekulturfestivalen, hvor vi blandt andet står i spidsen for at arrangere og afholde skate- og streetdancekonkurrencer.

Vi har hold både for store og små. F.eks. er der miniputskate hver anden søndag for de helt små.

Bemærk at børn under 12 år skal bruge hjelm. Når du benytter hallen, må der kun løbes frem og tilbage mellem ramperne for at undgå uheld. Du må aldrig krydse tværs over hallen. Hvis du er i tvivl om løberetningen skal du henvende dig til personalet. Desuden sker al brug af hallen på eget ansvar.