Spring til indhold
Luk

Det var New Nordic Welfare 2015Torsdag den 22. oktober løb den tredje udgave af Odense Kommunes velfærdskonference New Nordic Welfare af stablen i Odense Congress Center

På en dag, hvor programmet var tætpakket med sessioner og oplæg fra fagfolk inden for den sociale velfærd, blev der delt gode idéer, diskuteret fremtidige løsninger og udvekslet erfaringer – alt sammen for at forsøge at finde frem til de bedste løsningsmodeller, som kommunerne kommer til at få brug for i fremtiden for at sikre en stærk velfærd for borgerne.

Varierede sessioner åbnede op for ideer og konstruktiv diskussion

Ca. 250 fagfolk fra kommuner, både i Danmark, Norge og Sverige deltog på konferencen, og blev i løbet af dagen spredt ud på i alt 8 forskellige sessioner.

En af disse sessioner, "SILO-BUSTING" blev ledet af konsulenter fra Odenses By- og Kulturforvaltning, og her blev forskellige faggrupper indbudt til sammen at finde på måder, hvorpå en sen-hjerneskadet borgers tilværelse kunne forbedres og gøres mindre besværlig.

Af markante talere var bl.a. direktør og forfatter Morten Albæk, der med udgangspunkt i sin bog ”Det gennemsnitlige menneske”, fortalte om hvordan mennesket skal lære at se sig selv for hvad det er, og ikke som alt muligt andet – for på den vej at opnå større selvindsigt og dermed også større livsglæde.

New Nordic Welfare 2015 blev åbnet og lukket med taler fra henholdsvis borgmester Anker Boye og Stadsdirektør Stefan Birkebjerg Andersen, der også kunne fortælle, at både WHINN og New Nordic Welfare vender tilbage næste år i uge 40.

Oplægsholdernes præsentationer

Vi har gjort de præsentationer, som oplægsholderne gjorde brug af til rådighed, så du selv kan hente dem og få genopfrisket hvad der blev snakket om, eller få indblik i nogle af de sessioner som du ikke selv kunne deltage i. Du finder dem ved at klikke på spottet til højre, eller under menupunktet PROGRAM – Slides fra sessioner.

Billeder

Du kan se billeder fra konferencen herunder.

Håber vi ses, når vi i uge 40 åbner for dørene til New Nordic Welfare 2016!