Spring til indhold
Luk

Frivillig-Opgaver Læs mere om, hvordan du kan hjælpe som frivillig på festivalen

Sådan kan du hjælpe!

Nedenfor listet nogle af de faste arbejdsopgaver, vi løser frivilligt på Odense Havnekulturfestival. Opgaverne er opdelt efter, hvorvidt de skal udføres før, efter eller under festivalen. 

Bemærk, at vi ikke har noget krav om, at du skal arbejde et bestemt antal timer, og at selv om nogle opgaver i højere grad henvender sig til folk med bestemte færdigheder, er der altid brug for flere hænder. Ser du et arbejdsområder, der kunne være spændende, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os! 

Har du nogen spørgsmål er du også altid velkommen til at skrive en mail til frivilligkoordinator Ann-Katrine Schøne Hansen på ascha@odense.dk.


Før festivalen

Den indre handy-man:

En af de vigtigste frivillig-opgaver på festivalen er at hjælpe med at sikre festivalens fysiske rammer. Er du elektriker, tømrer, maler eller har du bare lyst til at bruge dine hænder, har vi hårdt brug for dig i forbindelse med opbygningen af festivalen. Vi har blandt andet brug for stærke mænd og kvinder, som har lyst til at hjælpe med opstillingen af scene, lydanlæg, borde, stole, legeplads o. lign. Har du lyst til at komme og give et nap med? Så kontakt Ann-Katrine Schøne Hansen på ascha@odense.dk

Den kreative: 

Odense Havnekulturfestival vil gerne have nogle rigtig flotte omgivelser, og derfor har vi brug for kreative mennesker, der kan være med til at udsmykke festivalen. Der er f.eks. brug for blomsterdekoration, udføring af skilte, indretning af hallerne og meget mere. Her får du chancen for at sætte dit personlige præg på festivalen.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Ann-Katrine Schøne Hansen på ascha@odense.dk

Distribution: 

For dig, der måske ikke kan afsætte så meget tid, men som gerne vil gøre en forskel, har vi altid brug for folk til at hjælpe med at udbrede kendskabet til Odense Havnekulturfestival. Du kan både hjælpe i det små, hvor du blot kommer ind i ungdomshuset og henter en stak plakater til at dele ud på dit uddannelsessted eller i lokalområdet, hvor du bor, men du kan også komme til at dele flyers og programmer ud på gågaden sammen med andre fra Havnekulturfestivalen.

Hvis du har lyst til at hjælpe med at dele materiale ud, kan du kontakte
Martin Emil Schjönning mares@odense.dk


Under festivalen:

Praktiske allround opgaver og servicefunktioner: 

Vi har brug for frivillige til at hjælpe med forefaldende arbejde såsom at håndtere gear ved sceneskift, koordinere musikken på scenerne og holde orden i de forskellige områder. Alle interesserede kan melde sig til dette arbejde uanset kompetencer og forudsætninger, og hvert område vil have en ansvarlig koordinator.  I dette arbejde får du mulighed for at møde en masse mennesker og være med til at få pladsen til at fungere.  

Hvis dette fanger din interesse, så kontakt Ann-Katrine Schøne Hansen på 

ascha@odense.dk

MakerCityFestival
MakerCityFestival søger en eller to kreative og tech-interesserede kvinder, der kan lide at snakke, demonstrerer og lege med teknisk håndværk af forskellig art. Du vil komme til at stå i standen fra Computer Clubhouse og være med til at formidle glæden ved teknisk kreativitet til de besøgende på festivalen.
Kontakt Martin Hansen på mlh1407@gmail.com

Legezonen og børneworkshop: 

I familieområdet er der brug for en masse friske og kreative frivillige til forfaldende arbejde. Vi tilbyder nogle dejlige timer med masser af muligheder for socialt samvær, hvor du kan være med til at gøre festivalen til en endnu bedre oplevelse for en masse børn og voksne. Specielt er der behov for frivillige, der vil hjælpe til med at guide og holde øje med børnene under workshoppen fredag formiddag, hvor festivalen har åbent for børneinstitutioner.

Har du lyst til at hjælpe med at få Legezonen til at glide gnidningsløst? Så kontakt Anja Thomsen på abbt@odense.dk

Fotograf-korpset:  

For at alle kan få mulighed for at se eller gense højdepunkter, sjove aktiviteter og meget mere fra årets festival, søger vi folk til at dokumentere festivalen. Der er brug for både billede- og videodokumentatio, og du kan "arbejde" mens du selv oplever alle de fantastiske aktiviteter på pladsen. Efter festivalen er der også brug for frivillige til at efterbehandle materialet. 

Elsker du at tage billeder og lave små videoklip? Så kontakt Niels på niels@fredensgade33.dk

Information:

Der er brug for frivillige, der vil hjælpe med at stå i infotårnet eller gå rundt på pladsen og dele programmer ud. Disse funktioner er meget vigtige for festivalen. Du bliver vores ansigt udadtil, og du hjælper med at forbedre publikums oplevelse ved at være den, der har overblikket. Hvis du godt kan lide at møde nye mennesker og gøre en forskel, så er dette et job for dig.

Vil du gerne være med til at holde overblikket på Odense Havnekulturfestival?
Så kontakt Ann-Katrine Schøne Hansen på ascha@odense.dk

Runners: 

 

Kontakt Ann-Katrine Schøne Hansen på ascha@odense.dk for at blive runner på Odense Havnekulturfestival.


Efter festivalen

Praktiske opgaver:

Efter festivalen skal det hele pakkes ned igen, og Havneområdet skal ryddes og efterlades pænt, så vi kan være sikre på at få lov til at besøge Odense Havn igen til næste år.  

Har du lyst til at hjælpe med det praktiske efter festivalen? Så kontakt Ann-Katrine Schøne Hansen på ascha@odense.dk

Evaluering: 

Odense Havnekulturfestival vil gerne vide, hvad vores publikummer og frivillige synes om festivalen, og om der er noget, vi kan gøre bedre til næste år. Derfor er der brug for frivillige, der vil hjælpe til med evalueringen. I dette job vil der være rig mulighed for få kontakt med festivalens mange gæster og for at få erfaring med at håndtere evalueringsarbejde.    

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Martin Emil Schjönning mares@odense.dk